Boek: Eten voor je leven (met give-away!)

Eten voor je leven give away

Yes! Ik heb goed nieuws! Susans boek “Eten voor je leven – met de kennis van nu en de wijsheid van toen” is te koop!  Ik heb inmiddels al heel wat boeken over gezondheid gelezen, maar zo’n boek als Susan heeft geschreven, ben ik nog niet eerder tegengekomen. De titel suggereert dat het over voeding gaat, maar het omvat veel meer dan dat. Het is een boek over leven in de breedste zin van het woord. Wat haar boek onderscheidt van alle andere boeken, is dat het zoveel facetten van gezondheid belicht.

 

Op bol.com kun je een preview van haar boek lezen (doen!) en alleen al na het lezen van de inhoudsopgave werd ik helemaal enthousiast. Natuurlijk gaat het over voeding (brood, suiker, hormoonverstoorders) en vertering (darmflora, gezonde stoffen in je voeding), maar je leert ook hoe je lijf in elkaar steekt, het belang van leven in het ritme van de aarde (licht, donker, seizoenen), van zon, slaap, beweging en over de effecten van stress. Daarnaast bevat het boek recepten en ook de bijlagen staan boordevol handige overzichten en zelftests.

 

Door het uitkomen van haar boek kan ik eigenlijk wel stoppen met schrijven, want alles wat ze schrijft had ik ook wel willen vertellen… Nee hoor, ik vind het juist super fijn dat er iemand is die alles zo mooi bij elkaar heeft weten te brengen tot een samenhangend geheel. Dit is een boek wat voor iedereen eigenlijk verplichte kost zou moeten zijn, zodat we met z’n allen weer meer mens kunnen worden.

 

Susan is een van de personen met wie ik helemaal op één lijn lig met betrekking tot het onderwerp gezondheid. Ik ken haar als iemand met zéér gedegen kennis en die altijd precies wil weten hoe het zit. Haar boek is dan ook onderbouwd met wetenschappelijke artikelen. Alleen, zoals ze zelf ook aangeeft, losse stukjes informatie hebben geen waarde als ze niet in de context van het grotere geheel worden gezien. Susan heeft haar kennis in de context van de evolutie, van onze natuur en van traditioneel levende volkeren gezet. Daardoor wordt kennis getransformeerd tot wijsheid. En door het lezen van haar boek kun jij ook die wijsheid tot je nemen.

 

Give-away actie

Oké, had je al in de gaten dat ik enthousiast ben? Nu wordt ik nog enthousiaster, want Susan heeft een boek ter beschikking gesteld voor een leuke GIVE AWAY actie.

Hoe werkt het?

  • Vertel in de reacties onder aan dit artikel waarom je vooral dit boek graag wilt hebben of waarom jij ook zo enthousiast wordt van dit boek. (ps. ik moet de reacties modereren, dus het kan zijn dat je je reactie niet direct ziet verschijnen)
  • Het is geen Facebook-actie (dus geen like and win), maar zou het wel héél erg op prijs stellen als je deze give away actie wilt delen onder je vrienden en de Facebook pagina van Sanova – natuurlijk gezond en Eten voor je leven een “vind ik leuk” wilt geven ;-))

Aankomende dinsdag 24 mei om 13.00 uur maak ik de winnaar bekend. De winnaar krijgt het boek thuisgestuurd.

And the winner is… (zie in de reacties).

 

Mocht je nou niet hebben gewonnen en ben je toch heel enthousiast, dan kun je het boek natuurlijk altijd nog zelf via bol.com bestellen 😉

 

 

 

 

--- Vermenigvuldig inspiratie door te delen! ---

Ook interessant


Over Kirsten Winkelman

Kirsten is de oprichter van Sanova en zet zich sinds 2010 in om mensen te inspireren gezonder te gaan leven. Zij verbindt daarbij traditionele wijsheden met moderne wetenschap en bekijkt gezondheid door een evolutionaire bril. Haar idee is dat we een gezonde geest in een gezond lichaam krijgen als we dichter bij onze oorspronkelijke natuur gaan leven.